OFİS UYGULAMALARININ KARŞILAŞTIRILMASI


      OFİS UYGULAMALARININ KARŞILAŞTIRILMASI


Aşağıda gördüğümüz üzere çeşitli ofis uygulamalarının  kapasiteleri dosya yükleme limitileri hangi masaüstü uygulamasında kullandığımız ve hangi mobil uygulamada kullandıklarımız yazıyor



Sizlere şimdi Google drive ile Window 10 Office uygulamalarını karşılaştıracağım

EXCELL

Klasik excell sayfası  üstte anlaşabilir şekilde yapmamız gereken şeyleri rahatlıkla bulabilceğimiz şekilde diyazn edilmiş


Google Drive e-tablo

Hemen hemen aynı ama üsteki grafikler biraz daha karışık ve aradığınız şeyi hemen bulamıyabilirsiniz benim tercihim excell tabi ki biraz daha ayrıntılı olduğu için , tabi fikirler değişebilir.
Burada arkadaşlarımızla ortak çalışabiliyoruz bu da drive'nin ayırıcı bir özelliğidir.




Word Belgesi

Yine ayrıntılı açık net giriş bölümü karşımızda. Aradığınız bütün düzenlemeler elimizin altında. Tablo , resim veya eklenti yapmakta oldukça kolay. Microsoft word bizlere gerçekten büyük kolaylık sağlamış. Ne yapmak istersiniz diye bir bölüm oluşturulmuş ve derdinizi anlatıp kelimeler kullandığınız da size yardımcı oluyor. Çokça tercih edilmesinin sebebi bahsettiğim kolaylıklar olabilir.




Google Drive Dökuman

Sade bir görüntüsü karşımızda world belgesinde olduğu gibi ekle tablo gibi şeylerde bize kolaylık sağlıyor. Dökumansın bir özelliği bize arkadaşlarımızla ortak çalışma alanı sağlıyor. 1 belge üzerinde arkadaşlarımızla çalışırken değişiklik yapıp yapılan değişiklikten sonra kaldığımız yerden devam edebiliyoruz gerek biz olalım gerek arkadaşımız.






Share this

Related Posts

Previous
Next Post »